Προώθηση

Digital Marketing

Η δημιουργία ιστοσελίδας δεν αρκεί για μια επιτυχημένη και αποτελεσματική διαδικτυακή παρουσία. Επόμενο σημαντικό βήμα, είναι η ανάκτηση κοινού και η αύξηση της επισκεψιμότητας της. Με τους σωστούς τρόπους προώθησης, μπορούμε να πετύχουμε σημαντικές βελτιώσεις στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand της επιχείρησης σου, στην δημιουργία ειλικρινών και άμεσων σχέσεων με τους πελάτες σου καθώς και την διεύρυνση της πίτας του πελατολογίου σου.

SEO

Θες να σε βρίσκουν οι πελάτες σου στο διαδύκτιο εύκολα και χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις κατ΄εξακολούθηση διαφημιστικές καμπάνιες; Το SEO περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες-επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου στα αποτελέσματα των μηχανών αυτών και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μέσω των οργανικών αποτελεσμάτων (δηλαδή των μη πληρωμένων-διαφημιζομένων αποτελεσμάτων).

SEO
Email Marketing

Email Marketing

Στοχευμένη διαφήμιση άμεσα, στα email των πελατών σου. Μια στρατηγική που «ξεκλειδώνει» την σχέση σου με τους πελάτες σου. Την ενισχύει, δημιουργεί αξιοπιστία και εμπιστοσύνη και βοηθά στην σωστή ανάπτυξη του brand awareness της επιχείρησης σου. Το email marketing μπορεί να χρησιμοποιήσει ήδη υπάρχουσες λίστες πελατών, να δημιουργήσει νέες ακόμα και να χρησιμοποιήσει έτοιμες λίστες. Με το email marketing, μπορούμε να διαφημίσουμε μια προσφορά, ένα νέο προϊόν, να ζητήσουμε την γνώμη των πελατών μας για τις υπηρεσίες μας, να γνωστοποιήσουμε απλά μια νέα μας υπηρεσία και πολλά άλλα.

Social Media

Το μέλλον της διαφήμισης! Το πέρασμα της νέας γενιάς, από την τηλεόραση στα social media, επιτάσει την δημιουργία εταιρικών προφίλ στα νέα αυτά μέσα. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία προφίλ, την διαχείρηση τους, ακόμα και την έκπαιδευση προσωπικού ώστε να ανανεώνονται σωστά, καθώς και τις διαφημιστικές σου καμπάνιες. Οι κινήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οργανώνονται πάντα κατόπιν έρευνας και ανάλυσης της πορείας της επιχειρήσης σους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, ορίζουμε το κοινό στο οποίο απευθύνεσαι και στοχεύουμε στα σημεία στα οποία μπορούμε να τους εντοπίσουμε, έτσι ώστε οι διαφημιστικές σου καμπάνιες να αποφέρουν τα επιθυμητά προς εσένα αποτελέσματα.

Social Media
Adwords

Google Ads

Όταν το SEO δεν αρκεί για να είσαι πρώτος και στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, έχουμε την δυνατότητα της πληρωμένης διαφήμισης. Με τα Google Ads βοηθούμε το site σου να διεισδύσει σε, όσο το δυνατόν, περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες προβολής μέσα από τα Google Ads. Διασταυρώνοντας το προϊόν σου και το κοινό σου, επιλέγουμε την σωστή μορφή καμπάνιας, ώστε να έχουμε τις επιθυμητές αποδόσεις.

Planet

Είμαστε έτοιμοι για τη δική σου αποστολή. Απογείωσε την ιδέα σου τώρα!

Επικοινώνησε μαζί μας