Νέα δεκαετία, νέα διάθεση…

Μπαίνοντας στην νέα δεκαετία, νιώσαμε την ανάγκη της ανανέωσης τόσο της εμφάνισής μας όσο και των υπηρεσιών μας.

Ξεκινήσαμε με μια μικρή τροποποίηση στο λογότυπό μας. Ακολουθήσαμε τη “flat” τάση, αλλάξαμε λίγο τα χρώματα και τη γραμματοσειρά. Μικρές αλλαγές, αλλά θεωρούμε ότι και το λογότυπο πλέον ακολουθεί τη διάθεση της αλλαγής και της ανανέωσης που έχουμε!

Συνεχίσαμε με την ολοκληρωτική αλλαγή του σχεδιασμού της ιστοσελίδας μας!

To προηγούμενο design της ιστοσελίδας μας, το οποίο σχεδιάστηκε το 2015 σε μία ανανέωση της πιο παλιάς μας ιστοσελίδας, έκανε τον κύκλο του και ήρθε η ώρα να αποσυρθεί και να αποτελέσει πλέον μια ιστορική αναδρομή στη διαμόρφωση της TOO MANY YEARS.

Το νέο design έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε σιγά σιγά να ενσωματωθούν νέες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, όπως η διαχείριση των domains και του hosting.

New Look

Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να στηθεί ένα μεγάλο διαχειριστικό περιβάλλον μέσα από το οποίο οι πελάτες μας θα μπορούν να διαχειρίζονται μόνοι τους διάφορες υπηρεσίες.

Επίσης μεγάλη βαρύτητα έχουμε δώσει και στη δημιουργία ενός ενημερωτικού τομέα για τους πελάτες μας, οι οποίοι θα έχουν άμεση εικόνα για την πρόοδο του project τους καθώς και για τις εργατοώρες που έχουν χρειαστεί κλπ.

Γενικότερα για τη νέα δεκαετία στοχεύουμε να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας σε μεγάλο βαθμό εκμεταλλευόμενοι όλα τα τεχνολογικά εργαλεία που προσφέρει πλέον η εποχή μας.

Ετοιμάζουμε νέες συνεργασίες και νέες online εφαρμογές που έχουν να κάνουν με διάφορους τομείς και θα προσφέρουν ευελιξία και αυτοματοποιήσεις στους πελάτες μας.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να απογειωθούμε για νέες αποστολές και νέες εξερευνήσεις στον μαγικό κόσμο του ίντερνετ με νέες υπηρεσίες και πάνω από όλα ανανεωμένη διάθεση!